<style>.lazy{display:none}</style>İstanbul’da aile katliamı: Annesini ve Kız kardeşini öldürdükten sonra camide intihar etti – Ulusal Gündem
DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
ALTIN
2.408,76
BIST
10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
33°C
İstanbul
33°C
Açık
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

    İstanbul’da aile katliamı: Annesini ve Kız kardeşini öldürdükten sonra camide intihar etti

    İstanbul’da aile katliamı: Annesini ve Kız kardeşini öldürdükten sonra camide intihar etti
    26.03.2024 02:28
    A+
    A-

    İstanbul Bahçelievler’de 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan Uğur Falay, annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra Beyoğlu’nda bir camide kafasına ateş ederek intihar etti.

    Olay, 25 Mart 2024 tarihinde sabah saatlerinde gerçekleşti. Uğur Falay, Bahçelievler’de bulunan evinde annesi Hüsna Falay (59) ve kız kardeşi İrem Falay (22) ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Uğur Falay, üzerinde bulunan silahla annesini ve kız kardeşini kafalarından vurdu.

    Daha sonra Beyoğlu’na bulunan Nusretiye Camii’sine giden Uğur Falay, caminin içerisinde kendi kafasına da silahla ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Uğur Falay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. İntihar anı caminin güvenlik kamerasına yansıdı.

    Yapılan incelemenin ardından Uğur Falay’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Uğur Falay’ın 15.03.2024 – 25.03.2024 tarihleri arasında cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.

    Polis ekipleri, Uğur Falay’ın evinde yerde yatan 2 kadın cesedi buldu. Yapılan incelemelerde 2 cansız bedenin Hüsna Falay’a ve kızı İrem Falay’a ait olduğu tespit edildi.

    Uğur Falay’ın babası ifadesi alınmak üzere Karaköy’de bulunan polis merkezine götürüldü. Falay’ın babası ifadesinde, “Oğlum bir hafta önce cezaevinden izinli olarak çıktı, neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum” dediği öğrenildi.

    Aile katliamı yapan Uğur Falay’ın yankesicilik, uyuşturucu, kasten yaralama ve hırsızlık suçlarından 20 adet suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Hüsna Falay’ın ve kızı İrem Falay’ın cansız bedenleri otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

    İstanbul Valiliği’nden Açıklama

    İstanbul Valiliği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    “25.03.2024 günü saat 10:40 sıralarında ilimiz Beyoğlu ilçesi Nusretiye Camii içerisinde Uğur Falay isimli şahıs, (1989 doğumlu – yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan toplam 20 adet suç kaydı bulunmaktadır) yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayla intihar etmiş ve olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Şahısla ilgili yapılan çalışma sonucunda şahsın, 15.03.2024 – 25.03.2024 tarihleri arasında cezaevinden izinli olarak çıktığı tespit edilmiştir. Şahsın ev adresine inceleme amacıyla gidildiğinde ise Uğur Falay’ın annesi Hüsna Falay (1965 doğumlu) ve kız kardeşi İrem Falay (2002 doğumlu) ikametleri içerisinde ölü olarak bulunmuştur. İntihar mahallinde ve evde bulunan boş kovanlarda yapılan ön incelemeler sonucunda, intihar olayıyla iki kadının öldürülmesi olayında aynı silahın kullanıldığı sonucuna varılmıştır. 7.65 çapında tabancanın kullanıldığı her iki olayın oluş şekli, kriminal incelemenin ardından netlik kazanacaktır. Konu ile alakalı tahkikat devam etmektedir.”

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya devam et

    Optimized with PageSpeed Ninja