<style>.lazy{display:none}</style>İsmail Kartal’dan Süper Kupa talebi: “Daha iyi bir tarihte oynansın” – Ulusal Gündem
DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
ALTIN
2.408,76
BIST
10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
33°C
İstanbul
33°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

    İsmail Kartal’dan Süper Kupa talebi: “Daha iyi bir tarihte oynansın”

    İsmail Kartal’dan Süper Kupa talebi: “Daha iyi bir tarihte oynansın”
    15.03.2024 17:08
    A+
    A-

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa ile ilgili açıklama yaptı.

    Kartal, “7 Nisan’da oynayacağımız Süper Kupa Finali, bizi epey zorlayacak. Daha geniş bir takvimde oynamayı çok isteriz. Süper Kupa maçının daha iyi bir tarihte oynanmasından yanayız.” dedi.

    Süper Kupa Maçı Fenerbahçe’yi Zorlayacak

    Kartal, 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa finalinin Fenerbahçe için zorlayıcı olacağını söyledi. Takımın 3 günde bir maça çıkmasının zor olduğunu ve bu temponun sakatlık riskini artırdığını belirten Kartal, daha geniş bir takvimde ve daha rahat bir ortamda maça çıkmayı istediklerini dile getirdi.

    Fenerbahçe Daha İyi Bir Tarih Talep Ediyor

    Kartal, Süper Kupa maçının daha iyi bir tarihte oynanmasından yana olduklarını ifade etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un federasyonla bu konuda görüşmeler yapacağını ve maçı erteleme imkanının değerlendirileceğini kaydetti.

    Sakatlıklar Endişe Veriyor

    Kartal, yoğun maç temposunun sakatlık riskini artırdığını ve Osayi dışında Mert Hakan’ın durumunun belirsiz olduğunu söyledi. Sağlık ekibiyle yapılacak görüşmelerin ardından sakatlıklarla ilgili daha net bilgiler verileceğini belirtti.

    Süper Kupa Maçı Hakkında

    Süper Kupa, 7 Nisan 2024 tarihinde Şanlıurfa’da Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile Türkiye Kupası finalisti Fenerbahçe arasında oynanacak. Maçın Şanlıurfa’da oynanmasına Fenerbahçe taraftarları tepki göstermiş ve daha merkezi bir statta oynanmasını talep etmişti.

    Fenerbahçe’nin Yoğun Maç Programı

    Fenerbahçe, Süper Kupa öncesi 3 günde bir maça çıkıyor. 14 Mart’ta Union Saint-Gilloise ile Avrupa Konferans Ligi’nde oynayan Fenerbahçe, 17 Mart’ta Sivasspor ile lig maçında karşılaşacak. 20 Mart’ta da Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe, Süper Kupa’ya yoğun bir programla girecek.

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya devam et

    Optimized with PageSpeed Ninja